DEŇ ARTETERAPIE – 8. marec 2020

DEŇ ARTETERAPIE – 8. marec 2020

Aj tento rok si Asociácia slovenských arteterapeutov pripomenie Deň arteterapie, ktorý bol vyhlásený Asociáciou slovenských arteterapeutov na konferencii Svetlo a tieň – arteterapia v procese socializácie (2017), ktorá sa konala na akademickej pôde Pedagogickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Tohtoročnú tému sme si zvolili a s názvom „CESTY ARTETERAPIE“.

Deň arteterapie pomáha k rozvoju arteterapie na Slovensku a jeho cieľom je: zažiť arteterapeutický proces a jeho využitie v praxi; nadobudnúť nové poznatky v oblasti arteterapie; združiť odborníkov v oblasti arteterapie; nadviazať vzájomnú spoluprácu s organizáciami, ktorých predmetom činnosti je arteterapia; prispieť k informovanosti občanov, odborných inštitúcií a širokej verejnosti z oblasti arteterapie.

Aj tento rok sa budete mať možnosť spoznať arteterapiu na rôznych miestach. Pripravované workshopy budú čoskoro zverejnené. V prípade, ak máte záujem aj vo Vašom meste urobiť workshop a chcete túto akciu zverejniť na našej stránke, zašlite nám Váš plagátik. Viac informácií nájdete v priloženom dokumente:

Koncept dňa arteterapie 2020


Komentáre nie sú povolené.